Pàgina d'inici » GR – 20

GR – 20

El recorregut integral del GR-20 és una de les travesses més interessants, maques i difícils que es poden fer a Europa. Es tracta d’un itinerari llarg, uns 170 km aproximadament, i amb forts desnivells, entre pujades i baixades sumarem més de vint mil metres de desnivell acumulat.

P1000481

             Massís de Bavella                                                     Foto : imatgesxaviflores.com

La dificultat tècnica és una de les característiques d’aquesta ruta, especialment al sector nord, entre Vizzavona i Calenzana. Hi ha la possibilitat de realitzar només la part sud, GR – 20 sud, des de Conca fins a Vizzavona, o a la inversa. En aquest cas la dificultat tècnica és menor, tot i que continua sent un recorregut de dificultat elevada.

També podem dividir la ruta en dos trams, sud i nord, en cas de no tenir el temps necessari per fer-la d’una sola tirada (aproximadament 15 dies), o simplement per reduir la seva duresa i dificultat.

Aquest GR permet diferents variants, de menor o major dificultat, amb la possibilitat de passar per alguns dels seus cims més carismàtics, com el Monte Cintu, el més alt de l’illa.

La descripció de les etapes la trobareu al menú RUTES A CÒRSEGA, entrant a : GR – 20 sud, i GR – 20 nord.

Èpoques recomanables : de mitjans de juny a mitjans de juliol, i de finals d’agost a finals de setembre.

Preu : ho podeu consultar per correu electrònic a xaviflores@openmailbox.org